Icon--AD-black-48x48Icon--address-consumer-data-black-48x48Icon--appointment-black-48x48Icon--back-left-black-48x48Icon--calendar-black-48x48Icon--Checkbox-checkIcon--clock-black-48x48Icon--close-black-48x48Icon--compare-black-48x48Icon--confirmation-black-48x48Icon--dealer-details-black-48x48Icon--delete-black-48x48Icon--delivery-black-48x48Icon--down-black-48x48Icon--download-black-48x48Ic-OverlayAlertIcon--externallink-black-48x48Icon-Filledforward-right_adjustedIcon--grid-view-black-48x48IC-logoutIC-upIcon--info-i-black-48x48Icon--Less-minimize-black-48x48Icon-FilledIcon--List-Check-blackIcon--List-Cross-blackIcon--list-view-mobile-black-48x48Icon--list-view-black-48x48Icon--More-Maximize-black-48x48Icon--my-product-black-48x48Icon--newsletter-black-48x48Icon--payment-black-48x48Icon--print-black-48x48Icon--promotion-black-48x48Icon--registration-black-48x48Icon--Reset-black-48x48share-circle1Icon--share-black-48x48Icon--shopping-cart-black-48x48Icon--start-play-black-48x48Ic-OverlayAlertIcon--summary-black-48x48tumblrIcon-FilledvineIc-OverlayAlertwhishlist
Applikations ingenjör - Systemlösningar för hydrauliksystem
Vacant Job

Applikations ingenjör - Systemlösningar för hydrauliksystem

Sverige | Älvsjö

Applikations ingenjör - Systemlösningar för hydrauliksystem

Bosch Rexroth Group | Sweden | Älvsjö | CF/ACC2-SE

Vi söker nu en ”Applikations ingenjör - Systemlösningar för hydrauliksystem” inom Tekniksupport IH Sverige” med placeringsort Älvsjö.

Vi avser förstärka vår applikations och support grupp i Stockholm. Har du ingenjörsbakgrund och arbetar idag med hydraulik och mekanik, samt känner dig manad att ta nästa steg i din utveckling så ger detta dig en stor möjlighet till det!

Uppdrag / Arbetsuppgifter

Du kommer ingå i en teknikgrupp vars uppdrag är att ta fram kundanpassade hydrauliska lösningar och system. Teknikgruppen samarbetar tätt med företagets säljfunktion som är central i affären. Lösningarna kan vara olika typer av hydraulaggregat med kringutrustning samt vara bestyckade med nya smarta funktioner så som hastighetsstyrda hydraulpumpar eller andra funktioner uppkopplade mot företagsnätverk eller Internet. Produktion av dessa hydraulaggregat sker utomlands och det är viktigt att bygga upp goda relationer med dessa produktionsenheter.
Gruppen kommer även identifiera tekniska lösningar på komponent nivå samt ge teknisk support till övriga grupper inom avdelningen ”Industrial Applications”.
Alla uppdrag hanteras och dokumenteras via vårt ärendehanterings system Track & Release, vårt kundrelationsprogram ICM samt vårt affärssystem SAP.


Du kommer att arbeta långsiktigt med att bygga upp kundrelationer genom kontakt på olika nivåer hos våra kunder. Långsiktiga kundrelationer är en viktig nyckel till framgång.
Du kommer att ha inspirerande internationella kontakter med bl.a. Bosch Rexroth produktions- och applikationsutvecklingsenheter runt om i Europa.

I dina arbetsuppgifter ingår bland annat:

- Ta fram kundanpassade hydrauliska lösningar och system.
- Arbeta agilt, effektivt, flexibelt och målinriktat i team
- Samarbeta med säljfunktionen och övriga support funktioner inom bolaget
- En kontinuerlig kompetensutveckling
- Rapportering sker till Teknikchef på Sales Technical Support IH (Industrial Hydraulics)

Bakgrund

Du har ingenjörsutbildning exempelvis inom maskinteknik eller motsvarande. Hydraulikinriktning samt erfarenhet inom detsamma är starkt meriterande. Meriterande är också teknisk kompetens och erfarenhet av elektriska driv- och styrsystem. Vi söker dig med några års arbetslivserfarenhet eller som är nyexaminerad.
Vi ser att du har kunskaper i CAD, gärna Creo, AutoCAD, grundläggande kunskaper i el/elektronik och programmering samt MS Office och MS Project.
Krav är att du har goda kunskaper i både svenska och engelska i tal och skrift, meriterande är även tyska.

Personliga egenskaper

Du trivs med att arbeta ihop med andra i ett team mot definierade mål. Du har ett eget driv att möta deadlines tillsammans med dina kollegor. Du ser det som en självklarhet att engagera dig i både administrativa och tekniska frågeställningar för att driva verksamheten framåt.
Tjänsten kräver B-körkort.

Apply Now

Känner du för utmaningen och vill veta mer om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta Mišel Milivojević 08-727 92 23 alt 070-390 92 23. Om du har du frågor om rekryteringsprocessen kontakta HR Business Partner Åsa Widelund 08-7279143. Vi vill ha din ansökan så fort som möjligt dock senast den 31:a mars 2019 till HR Business Partner Rekrytering@boschrexroth.se Ansök med rubriken ” Applikations ingenjör - Systemlösningar för hydrauliksystem”. Intervjuer kommer att ske löpande.

Bosch Rexroth. The Drive & Control Company
Bosch Rexroth är världens ledande leverantör inom industriell automation och mobilhydraulik. Ett komplett produktprogram, djup kompetens och god service gör oss till en trygg och säker helhetsleverantör. Vår ambition är att med unik branschkunskap och kvalificerade medarbetare alltid erbjuda våra kunder det allra bästa. I Norden arbetar cirka 900 medarbetare med utveckling, produktion och försäljning. www.boschrexroth.se

Kontaktperson för HR

Contact
Åsa Widelund
HR Business Partner
Telefon
E-postadress

För mer information om tjänsten kontakta ansvarig chef

Contact
Mišel Milivojević
Telefon