Icon--AD-black-48x48Icon--address-consumer-data-black-48x48Icon--appointment-black-48x48Icon--back-left-black-48x48Icon--calendar-black-48x48Icon--Checkbox-checkIcon--clock-black-48x48Icon--close-black-48x48Icon--compare-black-48x48Icon--confirmation-black-48x48Icon--dealer-details-black-48x48Icon--delete-black-48x48Icon--delivery-black-48x48Icon--down-black-48x48Icon--download-black-48x48Ic-OverlayAlertIcon--externallink-black-48x48Icon-Filledforward-right_adjustedIcon--grid-view-black-48x48IC-logoutIC-upIcon--info-i-black-48x48Icon--Less-minimize-black-48x48Icon-FilledIcon--List-Check-blackIcon--List-Cross-blackIcon--list-view-mobile-black-48x48Icon--list-view-black-48x48Icon--More-Maximize-black-48x48Icon--my-product-black-48x48Icon--newsletter-black-48x48Icon--payment-black-48x48Icon--print-black-48x48Icon--promotion-black-48x48Icon--registration-black-48x48Icon--Reset-black-48x48share-circle1Icon--share-black-48x48Icon--shopping-cart-black-48x48Icon--start-play-black-48x48Ic-OverlayAlertIcon--summary-black-48x48tumblrIcon-FilledvineIc-OverlayAlertwhishlist
Applikations ingenjör
Vacant Job

Applikations ingenjör

Sverige | Älvsjö/Stockholm

Vi söker nu en ”Applikations ingenjör - Systemlösningar för hydrauliksystem” inom Tekniksupport IA Sverige”

Bosch Rexroth Group | Sweden | Stockholm / Älvsjö

Bosch Rexroth The Drive & Control Company
Bosch Rexroth är världens ledande leverantör inom industriell automation och mobilhydraulik. Ett
komplett produktprogram, djup kompetens och god service gör oss till en trygg och säker
helhetsleverantör. Vår ambition är att med unik branschkunskap och kvalificerade medarbetare alltid
erbjuda våra kunder det allra bästa. I Norden arbetar cirka 900 medarbetare med utveckling, produktion och försäljning. www.boschrexroth.se

Vi avser förstärka vår applikations och support grupp i Stockholm. Har du ingenjörsbakgrund och arbetar idag med hydraulik och mekanik, samt känner dig manad att ta nästa steg i din utveckling så ger detta dig en stor möjlighet till det!

Om tjänsten:

Arbetsuppgifter
Du kommer ingå i en teknikgrupp vars uppdrag är att ta fram kundanpassade hydrauliska lösningar och system. Teknikgruppen samarbetar tätt med företagets säljfunktion som är central i affären. Lösningarna kan vara olika typer av hydraulaggregat med kringutrustning samt vara bestyckade med nya smarta funktioner så som hastighetsstyrda hydraulpumpar eller andra funktioner uppkopplade mot företagsnätverk eller Internet. Produktion av dessa hydraulaggregat sker utomlands och det är viktigt att bygga upp goda relationer med dessa produktionsenheter.
Gruppen kommer även identifiera tekniska lösningar på komponent nivå samt ge teknisk support till övriga grupper inom avdelningen ”Industrial Applications”.

Alla uppdrag hanteras och dokumenteras via vårt ärendehanterings system Track & Release, vårt kundrelationsprogram ICM samt vårt affärssystem SAP.

Du kommer att arbeta långsiktigt med att bygga upp kundrelationer genom kontakt på olika nivåer hos våra kunder. Långsiktiga kundrelationer är en viktig nyckel till framgång.

Du kommer att ha inspirerande internationella kontakter med bl.a. Bosch Rexroth produktions- och
applikationsutvecklingsenheter runt om i Europa.

I dina arbetsuppgifter ingår bland annat:

  • Ta fram kundanpassade hydrauliska lösningar och system
  • Arbeta agilt, effektivt, flexibelt och målinriktat i team
  • Samarbeta med säljfunktionen och övriga support funktioner inom bolaget
  • En kontinuerlig kompetensutveckling
  • Rapportering sker till Teknikchef Hydraulsystem IA (Industrial Applications)

Bakgrund

Du har ingenjörsutbildning exempelvis inom maskinteknik eller motsvarande. Hydraulikinriktning samt erfarenhet inom detsamma är meriterande. Meriterande är också teknisk kompetens och erfarenhet av elektriska driv- och styrsystem. Vi söker dig med några års arbetslivserfarenhet eller som är nyexaminerad.

Vi ser att du har kunskaper i CAD, gärna Creo, AutoCAD, grundläggande kunskaper i el/elektronik och programmering samt MS Office och MS Project.

Krav är att du har goda kunskaper i både svenska och engelska i tal och skrift, meriterande är även tyska.

Personliga egenskaper

Du trivs med att arbeta ihop med andra i ett team mot definierade mål. Du har ett eget driv att möta deadlines tillsammans med dina kollegor. Du ser det som en självklarhet att engagera dig i både administrativa och tekniska frågeställningar för att driva verksamheten framåt.

Tjänsten kräver B-körkort.

Varför jobba på Bosch?
På Bosch sätter vi människorna främst. När vi har kul på jobbet och mår bra, så mår våra kunder och
samarbetspartners bra. Det kommer att ge oss fler och bättre affärer. Att få människor att må bra är en del av vårt hållbarhetsarbete och en god investering för framtiden.

Vi är stolta över att vara ett företag som gör mycket för att du skall trivas hos oss. Majoriteten av våra
medarbetare säger att de är stolta över att jobba hos oss och värderar det vi erbjuder i form av
förmåner, praktiska lösningar, flexibilitet och gott ledarskap.

Känner du för utmaningen och vill veta mer om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta Misel Milivojevic 08-7279223 alt 070-3909223.Om du har du frågor om rekryteringsprocessen kontakta HR Business Partner Åsa Widelund 08-7279143.

Apply Now

Vi vill ha din ansökan så snart som möjligt då intervjuer kan ske löpande, skicka in din ansökan till HR Business Partner hr@boschrexroth.se senast 2019-01-06.

Kontaktperson för HR

Contact
Åsa Widelund
HR Business Partner
Telefon

För mer information om tjänsten

Contact
Misel Milivojevic
Telefon