Icon--AD-black-48x48Icon--address-consumer-data-black-48x48Icon--appointment-black-48x48Icon--back-left-black-48x48Icon--calendar-black-48x48Icon--Checkbox-checkIcon--clock-black-48x48Icon--close-black-48x48Icon--compare-black-48x48Icon--confirmation-black-48x48Icon--dealer-details-black-48x48Icon--delete-black-48x48Icon--delivery-black-48x48Icon--down-black-48x48Icon--download-black-48x48Ic-OverlayAlertIcon--externallink-black-48x48Icon-Filledforward-right_adjustedIcon--grid-view-black-48x48IC-logoutIC-upIcon--info-i-black-48x48Icon--Less-minimize-black-48x48Icon-FilledIcon--List-Check-blackIcon--List-Cross-blackIcon--list-view-mobile-black-48x48Icon--list-view-black-48x48Icon--More-Maximize-black-48x48Icon--my-product-black-48x48Icon--newsletter-black-48x48Icon--payment-black-48x48Icon--print-black-48x48Icon--promotion-black-48x48Icon--registration-black-48x48Icon--Reset-black-48x48share-circle1Icon--share-black-48x48Icon--shopping-cart-black-48x48Icon--start-play-black-48x48Ic-OverlayAlertIcon--summary-black-48x48tumblrIcon-FilledvineIc-OverlayAlertwhishlist
Diagnosansvarig affärsutvecklare
Starta något stort i dag. Ansök nu.

Diagnosansvarig affärsutvecklare

Sverige / Kista

Diagnosansvarig affärsutvecklare

Robert Bosch AB | Automotive Aftermarket | Sverige | Kista | Start Datum: as soon as possible

Önskar du att användbara tekniska lösningar formas av dina idéer? Oavsett om det rör sig om mobila lösningar, industriell teknologi, konsumentvaror eller energi- och byggnadsteknik - med oss får du möjlighet att förbättra livskvaliteten över hela världen. Välkommen till Bosch.

Bosch-koncernen består av Robert Bosch GmbH med dess cirka 440 dotterbolag och lokala företag i omkring 60 länder. Medräknat partners för service och försäljning omfattar Boschs globala produktions-, utvecklings- och försäljningsnätverk i stort sett alla världens länder. Grunden för företagets fortsatta tillväxt är dess innovativa styrka. Bosch har omkring 59 000 medarbetare inom forskning och utveckling på 120 platser runt om i världen.

Företaget grundades 1886 i Stuttgart av Robert Bosch (1861-1942) som “Verkstad för finmekanik och elektronik”. Den speciella ägarstrukturen i Robert Bosch GmbH säkerställer den entreprenöriella friheten i Bosch-koncernen och gör det möjligt för företaget att planera långsiktigt samt att göra tunga investeringar med sikte på framtiden. 92 procent av aktiekapitalet i Robert Bosch GmbH ägs av Robert Bosch Stiftung GmbH, en välgörenhetsstiftelse. Majoriteten av rösterna har Robert Bosch Industrietreuhand KG, en industristiftelse. De entreprenöriella ägarfunktionerna tillvaratas av stiftelsen. De resterande aktierna ägs av familjen Bosch och av Robert Bosch GmbH. Ytterligare information finns online på www.bosch.com, www.iot.bosch.com, www.bosch-press.com och http://twitter.com/BoschPresse

Till vår eftermarknadsavdelning ”Automotive Aftermarket” söker vi nu en Diagnosansvarig affärsutvecklare för Sverige.

En kort inblick

Dina arbetsuppgifter

Som Diagnosansvarig affärsutvecklare så kommer du att arbeta inom avdelningen Automotive Aftermarket (AA) med huvudsakligt fokus på att driva försäljning av Diagnosutrustning och verkstadstjänster. I din roll kommer du att ha kontakt och bearbeta distributörer på både regional och central nivå men även i direkt anslutning till verkstadsledet. Du kommer även att driva försäljningsrelaterade aktiviteter i linje med vår marknadsstrategi. Vidare så arbetar du strategiskt med utveckling av diagnosutrustning och verkstadstjänster inom Bosch Car Service-nätverket samt genomför kampanjer och uppföljningar i dialog med ansvarig för nätverket.

I samråd med försäljningschef och en stöttande marknadsorganisation ansvarar du för utveckling och genomförande av försäljnings- och marknadsaktiviteter för Diagnosutrustning och verkstadstjänster i Sverige och etablerar ett bra förhållande i kundnätverket för att uppnå utsatta målsättningar.

Det är en resande tjänst där placeringen företrädelsevis är på vårt kontor i Kista men hemmakontor kan även komma att diskuteras. Uppskattningsvis innebär tjänsten 50-60 övernattningar/år totalt inkl. kundmöten, events, utbildningar och företagskonferenser internt.

Din profil

Vi tror att du har en liknande tjänst idag alternativt en annan säljande roll med drivet och intresset att anta ett ansvar för ett större uppdrag och en produktportfölj. Du har en säljbakgrund och minst två till fem års erfarenhet från Automotive. Om du redan har ett brett kontaktnät inom branschen är det högst meriterande. Utöver ovan är du en person med intresset och kompetensen att sätta dig in i olika produktsegment och verkstadstjänster. Du har ett tekniskt intresse och förmågan att skapa förståelse både i praktiken och i teorin för att därigenom skapa värde för våra befintliga samt potentiellt nya kunder som verkar i vår bransch. Din personlighet tar sig uttryck i hög motivation, entreprenörsanda, proaktivitet, stort eget driv med förmågan att fungera i ett team, du brinner för att utveckla affärer och att nå dina mål.

Vi arbetar i en bransch under stor teknisk utveckling så vi ser att du är en person med passion för branschen och följer dess utveckling. Du är en van användare av dator och talar flytande svenska samt god engelska då det är vårt koncernspråk.

Hur du ansöker

Urval sker löpande så skicka in din ansökan redan idag till peter.roennmark@se.bosch.com.

Contact

Din HR kontakt

Peter Rönnmark
HR Manager
Telefon
E-postadress
Contact

För information från teamet

Stefan Andersson
Country Sales Manager
Telefon
E-postadress