Icon--AD-black-48x48Icon--address-consumer-data-black-48x48Icon--appointment-black-48x48Icon--back-left-black-48x48Icon--calendar-black-48x48Icon--Checkbox-checkIcon--clock-black-48x48Icon--close-black-48x48Icon--compare-black-48x48Icon--confirmation-black-48x48Icon--dealer-details-black-48x48Icon--delete-black-48x48Icon--delivery-black-48x48Icon--down-black-48x48Icon--download-black-48x48Ic-OverlayAlertIcon--externallink-black-48x48Icon-Filledforward-right_adjustedIcon--grid-view-black-48x48IC-logoutIC-upIcon--info-i-black-48x48Icon--Less-minimize-black-48x48Icon-FilledIcon--List-Check-blackIcon--List-Cross-blackIcon--list-view-mobile-black-48x48Icon--list-view-black-48x48Icon--More-Maximize-black-48x48Icon--my-product-black-48x48Icon--newsletter-black-48x48Icon--payment-black-48x48Icon--print-black-48x48Icon--promotion-black-48x48Icon--registration-black-48x48Icon--Reset-black-48x48share-circle1Icon--share-black-48x48Icon--shopping-cart-black-48x48Icon--start-play-black-48x48Ic-OverlayAlertIcon--summary-black-48x48tumblrIcon-FilledvineIc-OverlayAlertwhishlist
Finansiell Administratör
Starta något stort i dag. Ansök nu.

Finansiell Administratör

Sverige / Göteborg

Finansiell Administratör

Robert Bosch AB | Sverige | Göteborg | SQW | Startdatum: Så snart som möjligt

Välkommen till en värld där dina idéer leder till något stort. Välkommen till Bosch.

Önskar du att dina idéer bidrar till att forma användbara tekniska lösningar? Oavsett om det rör sig om mobila lösningar, industriell teknologi, konsumentvaror eller energi- och byggnadsteknik, får du möjlighet att förbättra livskvaliteten över hela världen tillsammans med oss.

Välkommen till Bosch! Bosch söker nu till verksamheten i Göteborg en Finansiell administratör. Brinner du för administration när det fungerar som stöd för andra och vill jobba i ett internationellt och framgångsrikt företag? Då är du den vi söker!

En kort inblick

Ditt bidrag

Till rollen som Finansiell administratör söker vi dig som har en positiv inställning och tycker om att arbeta serviceinriktat med administration. Du kommer att vara ett viktigt administrativt stöd och jobba nära/mellan våra kvalitetsingenjörer, divisioner och vår ekonomiavdelning inom Bosch.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att vara:

  • Löpande hantering och ansvar för den finansiella sidan av vår garantihantering.
  • Hantera information i olika IT-system (Excel och i SAP), ställa ut proformafakturor och internkrediteringar samt arbeta enligt processer och flöden.
  • Löpande kontakt med våra divisioner i frisläppandet av garantiärenden.
  • Sammanställning av regionala och globala garantikostnader för våra nordiska OEM-kunder.
  • Arbeta med utveckling och ständiga förbättringar i olika processer.

Du ska ha en vilja och förmåga att ta stort eget ansvar, du är noggrann, effektiv och lösningsfokuserad med god samarbetsförmåga. Du förväntas planera och prioritera självständigt samt driva dina ärenden framåt.

Kvalifikationer och egenskaper

Vi ser gärna att du gärna har en eftergymnasial utbildning inom ekonomi och några års arbetslivs-erfarenhet från en administrativ roll, gärna inom ekonomi. Du behärskar engelska som är Boschs koncernspråk i både tal och skrift. Vidare är du van vid att jobba i system, har goda kunskaper i Officepaketet och det är meriterande om du har erfarenhet av SAP. Som person är du mycket kommunikativ och noggrann med sinne för detaljer. På Bosch arbetar ett härligt gäng medarbetare och du blir en del av en arbetsplats där prestigelöshet och öppenhet är några av ledorden. Du ingår i ett team med 4 kollegor och är stationerad i Boschs moderna och bra belägna lokaler i Gårda. Tjänsten är på heltid och vi önskar att anställningen börjas under våren/sommaren så snart vi har hittat rätt kandidat.

Vårt erbjudande

Bosch erbjuder dig ett roligt och utmanande jobb med möjlighet att utvecklas. Som anställd på Bosch omfattas du av kollektivavtal samt fina förmåner, exempelvis flexibel arbetstid, parkering, friskvårdsbidrag, massage och lunchförmån.

Ansök nu!

Skicka in din ansökan med CV och personligt brev till recruitment.goteborg@se.bosch.com.