Icon--AD-black-48x48Icon--address-consumer-data-black-48x48Icon--appointment-black-48x48Icon--back-left-black-48x48Icon--calendar-black-48x48Icon--Checkbox-checkIcon--clock-black-48x48Icon--close-black-48x48Icon--compare-black-48x48Icon--confirmation-black-48x48Icon--dealer-details-black-48x48Icon--delete-black-48x48Icon--delivery-black-48x48Icon--down-black-48x48Icon--download-black-48x48Ic-OverlayAlertIcon--externallink-black-48x48Icon-Filledforward-right_adjustedIcon--grid-view-black-48x48IC-logoutIC-upIcon--info-i-black-48x48Icon--Less-minimize-black-48x48Icon-FilledIcon--List-Check-blackIcon--List-Cross-blackIcon--list-view-mobile-black-48x48Icon--list-view-black-48x48Icon--More-Maximize-black-48x48Icon--my-product-black-48x48Icon--newsletter-black-48x48Icon--payment-black-48x48Icon--print-black-48x48Icon--promotion-black-48x48Icon--registration-black-48x48Icon--Reset-black-48x48share-circle1Icon--share-black-48x48Icon--shopping-cart-black-48x48Icon--start-play-black-48x48Ic-OverlayAlertIcon--summary-black-48x48tumblrIcon-FilledvineIc-OverlayAlertwhishlist
HR-Administratör
Vacant Job

HR-Administratör

Sverige | Göteborg

HR-Administratör

Robert Bosch AB | Sverige | Göteborg | Human Resources | Start Datum: Så snart som möjligt

Välkommen till en värld där dina idéer leder till något stort. Välkommen till Bosch.

Önskar du att dina idéer bidrar till att forma användbara tekniska lösningar? Oavsett om det rör sig om mobila lösningar, industriell teknologi, konsumentvaror eller energi- och byggnadsteknik, får du möjlighet att förbättra livskvaliteten över hela världen tillsammans med oss.

Välkommen till Bosch!

Bosch utökar nu verksamheten i Göteborg med en HR-administratör. Brinner du för administration när det fungerar som stöd för andra och vill jobba i ett internationellt och framgångsrikt företag? Då är du den vi söker!

Ditt bidrag till något stort

Till rollen som HR-administratör söker vi dig som har en positiv inställning och tycker om att arbeta serviceinriktat med administration. Du kommer att vara ett viktigt administrativt stöd och jobba nära HR-business partner inom Bosch.
Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att vara:

  • Löpande personaladministration.
  • Hantera information i olika IT-system och arbeta med processer och analysera flöden.
  • HR rapportering, analysera, följa upp och sammanställa personalstatistik.
  • Arbeta med onboarding-administration och koordinering när Bosch anställer nya medarbetare.
  • Viss Expat-administration.
  • Arbeta med utveckling och ständiga förbättringar i olika processer.

Du ska ha en vilja och förmåga att ta stort eget ansvar, du är effektiv och lösningsfokuserad med god samarbetsförmåga. Du förväntas planera och prioritera självständigt samt driva dina ärenden framåt.

Kvalifikationer och egenskaper

Vi ser gärna att du gärna har en eftergymnasial utbildning inom ekonomi eller HR och några års arbetslivserfarenhet från en administrativ roll inom ekonomi eller HR. Meriterande med erfarenhet av HR processer, personalsystem och kunskaper inom arbetsrätt. Du behärskar engelska som är Boschs koncernspråk i både tal och skrift. Vidare är du van vid att jobba i system, har goda kunskaper i Officepaketet och det är meriterande om du har erfarenhet av SAP.

Som person är du mycket kommunikativ och noggrann med sinne för detaljer.

På Bosch arbetar ett härligt gäng medarbetare och du blir en del av en arbetsplats där prestigelöshet och öppenhet är några av ledorden. Du ingår i ett team med 4 kollegor och är stationerad i Boschs moderna och bra belägna lokaler i Gårda. Tjänsten är på heltid och vi önskar att anställningen börjas under våren så snart vi har hittat rätt kandidat.

Vårt erbjudande

Bosch erbjuder dig ett roligt och utmanande jobb med möjlighet att utvecklas. Som anställd på Bosch omfattas du av kollektivavtal samt fina förmåner, exempelvis flexibel arbetstid, parkering, friskvårdsbidrag, massage och lunchförmån.

Ansök nu!

I denna rekrytering samarbetar Bosch med Amendo. Du är välkommen med din ansökan via Amendos hemsida. För frågor om tjänsten, vänligen kontakta Pernilla Ambratt på telefon 0727 168103 eller via mail pernilla.ambratt@amendo.se.