Icon--AD-black-48x48Icon--address-consumer-data-black-48x48Icon--appointment-black-48x48Icon--back-left-black-48x48Icon--calendar-black-48x48Icon--Checkbox-checkIcon--clock-black-48x48Icon--close-black-48x48Icon--compare-black-48x48Icon--confirmation-black-48x48Icon--dealer-details-black-48x48Icon--delete-black-48x48Icon--delivery-black-48x48Icon--down-black-48x48Icon--download-black-48x48Ic-OverlayAlertIcon--externallink-black-48x48Icon-Filledforward-right_adjustedIcon--grid-view-black-48x48IC-logoutIC-upIcon--info-i-black-48x48Icon--Less-minimize-black-48x48Icon-FilledIcon--List-Check-blackIcon--List-Cross-blackIcon--list-view-mobile-black-48x48Icon--list-view-black-48x48Icon--More-Maximize-black-48x48Icon--my-product-black-48x48Icon--newsletter-black-48x48Icon--payment-black-48x48Icon--print-black-48x48Icon--promotion-black-48x48Icon--registration-black-48x48Icon--Reset-black-48x48share-circle1Icon--share-black-48x48Icon--shopping-cart-black-48x48Icon--start-play-black-48x48Ic-OverlayAlertIcon--summary-black-48x48tumblrIcon-FilledvineIc-OverlayAlertwhishlist
KAM Försäljningsingenjör
Starta något stort i dag. Ansök nu.

KAM Försäljningsingenjör

Sverige / Göteborg

KAM Försäljningsingenjör

Bosch Rexroth AB | Sverige | Göteborg | Start Datum: as soon as possible

Bosch Rexroth. The Drive & Control Company
Bosch Rexroth är världens ledande leverantör inom industriell automation och mobilhydraulik. Ett
komplett produktprogram, djup kompetens och god service gör oss till en trygg och säker
helhetsleverantör. Vår ambition är att med unik branschkunskap och kvalificerade medarbetare alltid erbjuda våra kunder det allra bästa. I Norden arbetar cirka 900 medarbetare med utveckling,
produktion och försäljning. www.boschrexroth.se

Varför jobba på Bosch?
På Bosch sätter vi människorna främst. När vi har kul på jobbet och mår bra, så mår våra kunder och samarbetspartners bra. Det kommer att ge oss fler och bättre affärer. Att få människor att må bra är en del av vårt hållbarhetsarbete och en god investering för framtiden.
Vi är stolta över att vara ett företag som gör mycket för att du skall trivas hos oss. Majoriteten av våra medarbetare säger att de är stolta över att jobba hos oss och värderar det vi erbjuder i form av förmåner, praktiska lösningar, flexibilitet och gott ledarskap.

En kort inblick

Bakgrund
Vi ska nu tillsätta en Försäljningsingejör/KAM till några av våra stora kunder i Sverige. För att bearbeta den svenska marknaden och kunden på ett effektivt sätt söker vi nu en försäljningsingenjör/KAM. Du kommer att ingå i ett direkt säljteam, tjänsten innebär även nära samarbete med vår övriga Factory Automation säljkår i Sverige.

Erfarenhet och kompetens

Som försäljningsingenjör/ KAM bearbetar du slutkunder, konsulter och OEM inom nyförsäljning samt
eftermarknadsförsäljning. Det handlar ofta om långa säljprocesser där det gäller att ha uthållighet och förmåga att arbeta i nätverk för att sälja det mervärde som Factory Automation produkter & tjänster representerar.

Vi söker nu dig som önskar nya utmaningar och vill vara med att utveckla marknaden för Bosch
Rexroth. Vi ser gärna att du har några års erfarenhet från Bosch Rexroth produkter och tjänster,
tidigare erfarenhet inom försäljning är starkt meriterande. Tjänsten innebär mycket resor och vi
förutsätter att du trivs med att ofta vara ute hos våra kunder. Din arbetsvecka kan innebära att du har
ca 3 resdagar i veckan.

Personliga erfarenhets- och kunskapskrav

Vi sätter stort värde på förtroende och initiativförmåga/driv. Du trivs med att jobba självständig där du får planera och strukturera ditt arbete. Du har ett eget driv för att bryta ny mark och möta kunder för attföra intressanta affärer och lösningar framåt.

  • Självgående, tar ansvar för sin uppgift. Strukturerar själv sitt angreppssätt och driver sina
  • uppdrag
  • Affärsmannaskap, du har en professionell framtoning med god affärsmannaskaps approach
  • Engagerad, att självständigt och i team ge bästa tänkbara service till kunder.
  • Strukturerad, planerar, organiserar och prioriterar aktiviteter på ett effektivt sätt.
  • Goda presentationskunskaper och teknisk förståelse
  • Goda kunskaper i Officepaketet, SAP och datorvana
  • Tjänsten kräver B-körkort
  • Svenska och engelska i tal och skrift

Placering

Placeringsort Göteborg alternativ hemmakontor

Ansökan

För frågor om tjänsten, kontakta Sales Manager Factory Automation Peter Ardemalm på telefon nr 0702584862. Om du har frågor om rekryteringsprocessen kontakta HR Business Partner Åsa Widelund 08-727 91 43.