Icon--AD-black-48x48Icon--address-consumer-data-black-48x48Icon--appointment-black-48x48Icon--back-left-black-48x48Icon--calendar-black-48x48Icon--Checkbox-checkIcon--clock-black-48x48Icon--close-black-48x48Icon--compare-black-48x48Icon--confirmation-black-48x48Icon--dealer-details-black-48x48Icon--delete-black-48x48Icon--delivery-black-48x48Icon--down-black-48x48Icon--download-black-48x48Ic-OverlayAlertIcon--externallink-black-48x48Icon-Filledforward-right_adjustedIcon--grid-view-black-48x48IC-logoutIC-upIcon--info-i-black-48x48Icon--Less-minimize-black-48x48Icon-FilledIcon--List-Check-blackIcon--List-Cross-blackIcon--list-view-mobile-black-48x48Icon--list-view-black-48x48Icon--More-Maximize-black-48x48Icon--my-product-black-48x48Icon--newsletter-black-48x48Icon--payment-black-48x48Icon--print-black-48x48Icon--promotion-black-48x48Icon--registration-black-48x48Icon--Reset-black-48x48share-circle1Icon--share-black-48x48Icon--shopping-cart-black-48x48Icon--start-play-black-48x48Ic-OverlayAlertIcon--summary-black-48x48tumblrIcon-FilledvineIc-OverlayAlertwhishlist
Planerare, orderkoordinator och operativ inköpare
Starta något stort i dag. Ansök nu.

Planerare, orderkoordinator och operativ inköpare

Sverige / Mellansel

Planerare, orderkoordinator och operativ inköpare

Bosch Rexroth AB | Sverige | Mellansel | Logistiks | Start Datum: as soon as possible

Hos Bosch Rexroth Mellansel är orderingången bra och vi behöver därför stärka upp för att ta hand om våra kunder och se till att Hägglunds produkter levereras från vår fabrik och vidare ut till våra kunder runtom i världen. I det uppdraget har vår logistikavdelning, med cirka 50 medarbetare, en avgörande och central roll. Det är en avdelning där det händer mycket, där kontaktytorna är många och där det finns alla möjligheter att utvecklas.

En kort inblick

Vad innebär arbetet?

Jobbet som orderkoordinator passar dig som är serviceinriktad och gillar att ha många kontakter. Du kommunicerar dagligen med våra kunder runtom i världen och ser till att de får hjälp med allt ifrån att lägga en order till att lösa ett problem. Det är kundernas behov som styr din vardag och den ena dagen är sällan den andra lik.

Vår produktionsplanering ansvarar för att planera varje order utifrån kundbehov samt material- och resurstillgänglighet. Som planerare har du många kontakter internt, inte minst med övriga kollegor på logistikavdelningen och med produktionen. Om du är en strukturerad person som gillar att koordinera passar du perfekt vid vår produktionsplanering.

Som operativ inköpare ansvarar du för att se till att det finns material till att producera Hägglunds produkter. Du har många kontakter, med framför allt våra leverantörer. Dessutom har du många interna knytpunkter, inte minst med order och produktionsplanering. Är du en tydlig person som gillar struktur kommer du att trivas som operativ inköpare hos oss.

Vem söker vi?

Du har relevant högskoleutbildning och arbetslivserfarenhet.

Dessutom har du goda kunskaper i engelska.

Vi ser gärna att du är:

  • Kundfokuserad.
  • Strukturerad och bra på att prioritera.
  • Kommunikativ och tydlig.
  • Flexibel.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och att du kompletterar kollegorna på avdelningen. Om du har goda kunskaper i SAP är det meriterande.

Vad kan vi erbjuda dig?

Hos oss har du möjlighet att jobba med spännande arbetsuppgifter och vara en del av navet i vår organisation. Du kommer till ett företag som har tydliga värderingar och som värnar om mångfald. Vi är måna om våra medarbetare och hos oss är det möjligt att förena det professionella med det privata. Ömsesidigt förtroende är självklart för oss och du får både eget ansvar och goda möjligheter att utveckla din kompetens. Dessutom finns det unika utsikter för dig att utvecklas både vid Bosch Rexroth i Mellansel och inom Bosch globalt. Utöver det erbjuder vi våra medarbetare bra förmåner. Tjänsterna är tillsvidareanställningar och naturligtvis har vi kollektivavtal.

Vill du veta mer?

Kontakta gärna Thomas Lundberg, chef för orderavdelningen samt produktions- och materialplanering vid Bosch Rexroth i Mellansel för att veta mer om tjänsten. Thomas nås på telefon 0660-863 50.

Hur du ansöker

Du skickar din ansökan till ledigajobb@boschrexroth.se senast den 20 september.