Icon--AD-black-48x48Icon--address-consumer-data-black-48x48Icon--appointment-black-48x48Icon--back-left-black-48x48Icon--calendar-black-48x48Icon--Checkbox-checkIcon--clock-black-48x48Icon--close-black-48x48Icon--compare-black-48x48Icon--confirmation-black-48x48Icon--dealer-details-black-48x48Icon--delete-black-48x48Icon--delivery-black-48x48Icon--down-black-48x48Icon--download-black-48x48Ic-OverlayAlertIcon--externallink-black-48x48Icon-Filledforward-right_adjustedIcon--grid-view-black-48x48Icon--info-i-black-48x48Icon--Less-minimize-black-48x48Icon-FilledIcon--List-Check-blackIcon--List-Cross-blackIcon--list-view-mobile-black-48x48Icon--list-view-black-48x48Icon--More-Maximize-black-48x48Icon--my-product-black-48x48Icon--newsletter-black-48x48Icon--payment-black-48x48Icon--print-black-48x48Icon--promotion-black-48x48Icon--registration-black-48x48Icon--Reset-black-48x48share-circle1Icon--share-black-48x48Icon--shopping-cart-black-48x48Icon--start-play-black-48x48Icon--store-locator-black-48x48Ic-OverlayAlertIcon--summary-black-48x48tumblrIcon-FilledvineIc-OverlayAlertwhishlist

Webbplatsen använder cookies som hjälp för funktioner, användning och statistik. Du kan när som helst ändra inställningen genom att klicka på ”Ändra inställningar”. Klicka på ”Jag godkänner” om du godkänner att cookies används på dessa sätt.

Teknisk Inköpare
Vacant Job

Teknisk Inköpare

Sverige | Mellansel

Teknisk Inköpare – Technical Purchasing & Project Management

Bosch Rexroth AB – A Bosch Company | Sweden | Mellansel | Purchasing

Bosch Rexroth AB i Mellansel utvecklar, producerar och levererar hydrauliska drivsystemlösningar under produktvarumärket Hägglunds. Våra kunder återfinns överallt där höga krav på kvalitet, tillförlitlighet och ekonomi ställs. Företaget ligger i Mellansel strax utanför Örnsköldsvik och har cirka 400 medarbetare.

Arbetsuppgifter

Som teknisk inköpare i ett spännande globalt företag har du ansvar för både inköp av produkter och olika projekt. Du ingår i vår inköpsavdelning tillsammans med 10 kollegor. Vi är ett erfaret och engagerat team av tekniska inköpare som direkt bidrar till företagets resultat genom välförhandlade leverantörsavtal, en hög servicegrad och goda relationer med våra leverantörer. Arbetet innebär nära kontakter med våra avdelningar logistik, produktion och R&D, för framförallt följande uppgifter:

  • Driva tekniska och kommersiella inköpsprojekt
  • Implementera förbättringar av inköpsprocesser
  • Genomföra förhandlingar och teckna avtal med lokala leverantörer
  • Stödja avdelningschefer i inköpsbeslut
  • Vara projektledare och kontaktperson för definierade ansvarsområden
  • Aktivt stödja organisationen i Innovation Management
  • Initiera aktiviteter för att nå och förbättra uppsatta inköpsmål. Det kan till exempel vara besparingar, ledtider, kvalitetsstandarder och leveranstider

Bakgrund

Vi söker dig som är teknisk inköpare med åtminstone några års relevant erfarenhet, helst från teknisk och/eller tillverkande industri, eller med annan teknisk bakgrund.

Du har erfarenhet av förhandlingar och av att upprätta avtal med leverantörer. Erfarenhet från inköp av elektronikkomponenter är meriterande, liksom erfarenhet av SAP.

Som person är du en strukturerad och flexibel lagspelare. Du har välutvecklade sociala egenskaper och är en tydlig kommunikatör. Du har en god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift båda på svenska och engelska.

Vid tjänstetillsättningar lägger vi stor vikt vid personliga egenskaper.

Tjänsten är en tillsvidareanställning med start så snart som möjligt, eller enligt överenskommelse.

Apply Now

Vi behöver ha din ansökan senast den 11 november 2018.

Kontaktperson för HR

Contact
Peter Gimbergsson
HR Business Partner
Telefon

För mer information om tjänsten

Contact
Patrik Strömberg
Purchasing Manager
Telefon