Icon--AD-black-48x48Icon--address-consumer-data-black-48x48Icon--appointment-black-48x48Icon--back-left-black-48x48Icon--calendar-black-48x48Icon--Checkbox-checkIcon--clock-black-48x48Icon--close-black-48x48Icon--compare-black-48x48Icon--confirmation-black-48x48Icon--dealer-details-black-48x48Icon--delete-black-48x48Icon--delivery-black-48x48Icon--down-black-48x48Icon--download-black-48x48Ic-OverlayAlertIcon--externallink-black-48x48Icon-Filledforward-right_adjustedIcon--grid-view-black-48x48IC-logoutIC-upIcon--info-i-black-48x48Icon--Less-minimize-black-48x48Icon-FilledIcon--List-Check-blackIcon--List-Cross-blackIcon--list-view-mobile-black-48x48Icon--list-view-black-48x48Icon--More-Maximize-black-48x48Icon--my-product-black-48x48Icon--newsletter-black-48x48Icon--payment-black-48x48Icon--print-black-48x48Icon--promotion-black-48x48Icon--registration-black-48x48Icon--Reset-black-48x48share-circle1Icon--share-black-48x48Icon--shopping-cart-black-48x48Icon--start-play-black-48x48Ic-OverlayAlertIcon--summary-black-48x48tumblrIcon-FilledvineIc-OverlayAlertwhishlist
Teknisk säljare till Bosch Powertrain Solutions
Vacant Job

Teknisk säljare till Bosch Powertrain Solutions

Sverige | Göteborg

Teknisk säljare till Bosch Powertrain Solutions

Robert Bosch AB | Sverige | Göteborg | Human Resources | Start Datum: Så snart som möjligt

Välkommen till en värld där dina idéer leder till något stort. Välkommen till Bosch.

Önskar du att dina idéer bidrar till att forma användbara tekniska lösningar? Oavsett om det rör sig om mobila lösningar, industriell teknologi, konsumentvaror eller energi- och byggnadsteknik, får du möjlighet att förbättra livskvaliteten över hela världen tillsammans med oss.

Välkommen till Bosch!

Divisionen Powertrain Solutions inom Bosch har målet att vara världens största leverantör av system och komponenter inom Powertrain-området, från motorstyrning av förbränningsmotorer till kompletta elektriska drivlinor (eAxle) för hybrider och rena elbilar. Till vår Powertrain-avdelning, som tillhör Bosch Mobility Solutions, söker vi nu en teknisk säljare.

Dina arbetsuppgifter

Som teknisk säljare kommer du att ingå i ett säljteam om 15 personer där ditt fokus är att driva försäljning och vidareutveckla kundaffären inom drivsystem för fordon. Du kommer att utveckla nya kundprojekt och underhålla pågående. I din roll kommer du ha många kontaktytor, främst med personer i positioner som projektledare, tekniker och inköpare.

Tjänsten är stationerad i Göteborg.

Din profil

Vi tror att du har en liknande tjänst idag alternativt en annan tekniskt säljande roll med drivet och intresset att anta ett större ansvar eller produktportfölj. Du har en ingenjörsbakgrund och några års arbetslivserfarenhet. Du har förmågan att skapa förståelse och värde för vår kund och genom det bygga och underhålla en långsiktig relation.

Din personlighet tar sig uttryck i hög motivation, stabilitet, trygghet och stort eget driv. Du brinner för att skapa nya kontakter, utveckla affärer och att nå dina mål.

Vi arbetar i en bransch under stor teknisk utveckling så vi ser att du är en person med passion för branschen och följer dess utveckling. Du talar flytande svenska och engelska.


Vårt erbjudande

Bosch erbjuder dig ett spännande och utmanande jobb och möjligheten att växa hos oss i ett kvalificerat, internationellt erfaret team. Vi erbjuder en dynamisk miljö och stora utvecklingsmöjligheter i ett internationellt företag med över 400 000 anställda över hela världen.

Ansökan

I denna rekrytering samarbetar vi med Autorekrytering och frågor kring tjänsten besvaras av Elin Skoglund 070–6226423. Urval sker löpande så skicka in din ansökan redan idag!