Icon--AD-black-48x48Icon--address-consumer-data-black-48x48Icon--appointment-black-48x48Icon--back-left-black-48x48Icon--calendar-black-48x48Icon--Checkbox-checkIcon--clock-black-48x48Icon--close-black-48x48Icon--compare-black-48x48Icon--confirmation-black-48x48Icon--dealer-details-black-48x48Icon--delete-black-48x48Icon--delivery-black-48x48Icon--down-black-48x48Icon--download-black-48x48Ic-OverlayAlertIcon--externallink-black-48x48Icon-Filledforward-right_adjustedIcon--grid-view-black-48x48IC-logoutIC-upIcon--info-i-black-48x48Icon--Less-minimize-black-48x48Icon-FilledIcon--List-Check-blackIcon--List-Cross-blackIcon--list-view-mobile-black-48x48Icon--list-view-black-48x48Icon--More-Maximize-black-48x48Icon--my-product-black-48x48Icon--newsletter-black-48x48Icon--payment-black-48x48Icon--print-black-48x48Icon--promotion-black-48x48Icon--registration-black-48x48Icon--Reset-black-48x48share-circle1Icon--share-black-48x48Icon--shopping-cart-black-48x48Icon--start-play-black-48x48Ic-OverlayAlertIcon--summary-black-48x48tumblrIcon-FilledvineIc-OverlayAlertwhishlist
Varför Bosch

Få balans i livet

Matcha ditt jobb med din livsstil. Vi ger dig individuellt stöd.

Få balans i livet

Har du sett en mobil som aldrig behöver laddas? Inte vi heller. Vi har inte heller sett någon som kan göra sitt bästa när de inte gör annat än att jobba.

Hos oss består livet av mer än bara arbete. Vi hjälper dig hitta en hälsosam balans mellan arbetsliv och privatliv. Vi tar hänsyn till dina behov. Det kan vara mer tid för barnen eller vård av gamla föräldrar. Det kan röra sig om en hobby, samhällsnyttigt arbete, tid utomlands eller vidareutbildning – tillsammans hittar vi den modell som bäst passar för din livssituation. Vi är övertygade om att goda idéer kan uppstå överallt, och att resultatet är viktigare än fysisk närvaro. Vi kan erbjuda flexibla arbetsmodeller med möjlighet till bland annat distansarbete, jobbdelning, deltid och mycket mer.

Samtidigt ger vi dig möjlighet att hitta en bra balans hos oss. Därför erbjuder vi olika fritidsaktiviteter och möjligheter att träffa kollegor utanför arbetsplatsen.

Få balans i livet

Våra flexibla arbetsmodeller

Vi kan göra din arbetstid flexiblare på många sätt. Trots allt finns ingen lösning som passar för alla. Tillsammans gör vi en plan som passar både dina och våra behov.

Flextid – få tid för allt

Med flextid ligger beslutet i dina händer. Kom senare och gå senare, eller börja tidigt och sluta tidigt. Behöver du arbeta övertid får du tillbaka timmarna när du önskar. Då blir det lätt att hinna med privata ärenden under arbetsdagen.

Deltid på ett smart sätt

Deltidsarbete hos Bosch har många former: Från kortare dag-, vecko- eller månadsarbetstid till att dela på jobb. Utforma din arbetstid tillsammans med oss. Som deltidsanställd har du förstås samma möjligheter och karriärutvecklingsvägar som dina heltidsanställda kollegor.

Distansarbete på deltid – jobba från två olika platser

Med distansarbete på deltid kan du utföra många av dina arbetsuppgifter hemifrån. Du följer ett överenskommet schema där din tid fördelas mellan hemmet och kontoret. Du kan hålla dig informerad om vad som händer i företaget men får också ökad flexibilitet.

Chefer – jobba på egna sätt

Som chef ger vi dig fria händer. Du har ansvar för att hitta en balans mellan arbetsliv och privatliv. Ta en stärkande joggingrunda under lunchen om det behövs. Kanske prioriterar du att komma hem i tid för en middag med familjen. Så länge du levererar resultat så är vi nöjda.

Arbete och familj

Lösningar för att passa in ditt privatliv

För föräldrar

Du kan anpassa arbetstiderna till barnens behov på många sätt.

För utlandsbefattningar

Bara för att du jobbar utomlands ska du inte behöva skiljas från familjen eller låta din partners karriär stå tillbaka. Därför försöker vi hitta ett passande jobb för din partner nära ditt nya hem, antingen hos Bosch eller en samarbetspartner. Din familj får hjälp i denna fas med förberedande resor, språkkurser eller utbildningsbidrag.

Kultur, sport och fritid

Våra erbjudanden. Tillgången till fritidsaktiviteter skiljer sig mellan olika Boschenheter

Sport: Från aerobics till volleyboll

Träna och håll dig i form med dina kollegor – fotboll, tennis eller varför inte uthållighetsträning. Vi erbjuder friskvårdsbidrag till olika typer av träning och friskvård.

Fritid: Motorcykel, fotografering och mycket mer

Brinner du för gokart, motorcyklar, fotografering eller något helt annat? På Bosch är du antagligen i gott sällskap. På många anläggningar finns grupper där du kan utöva din hobby tillsammans med andra kollegor.

Dela på: