Icon--AD-black-48x48Icon--address-consumer-data-black-48x48Icon--appointment-black-48x48Icon--back-left-black-48x48Icon--calendar-black-48x48Icon--Checkbox-checkIcon--clock-black-48x48Icon--close-black-48x48Icon--compare-black-48x48Icon--confirmation-black-48x48Icon--dealer-details-black-48x48Icon--delete-black-48x48Icon--delivery-black-48x48Icon--down-black-48x48Icon--download-black-48x48Ic-OverlayAlertIcon--externallink-black-48x48Icon-Filledforward-right_adjustedIcon--grid-view-black-48x48IC-logoutIC-upIcon--info-i-black-48x48Icon--Less-minimize-black-48x48Icon-FilledIcon--List-Check-blackIcon--List-Cross-blackIcon--list-view-mobile-black-48x48Icon--list-view-black-48x48Icon--More-Maximize-black-48x48Icon--my-product-black-48x48Icon--newsletter-black-48x48Icon--payment-black-48x48Icon--print-black-48x48Icon--promotion-black-48x48Icon--registration-black-48x48Icon--Reset-black-48x48share-circle1Icon--share-black-48x48Icon--shopping-cart-black-48x48Icon--start-play-black-48x48Ic-OverlayAlertIcon--summary-black-48x48tumblrIcon-FilledvineIc-OverlayAlertwhishlist
Varför Bosch

Hitta din plats

Du vet hur du jobbar bäst. Vi ger dig villkoren som behövs.

Hitta din plats

Har du någon gång upplevt hur din arbetsmiljö kan påverka kvalitén på ditt arbete? Och att en miljö där du trivs leder till ett bättre resultat?

Vi tror att innovationer behöver högt i tak, inspirerande kollegor och en miljö präglad av mångfald. Tack vare företagets storlek, dess internationella omfattning, de många affärsområdena och avancerad utrustning kan du alltid hitta en arbetsmiljö som passar perfekt för dig.

Vi ger dig utrymme att ta reda på vad som passar dig. Upplev vår pulserande och experimentella startupmiljö eller ta din plats i en stor och stabil företagsstruktur. Stilla din nyfikenhet när du jobbar med ny teknik för Internet of Things eller inom fordonsbranschen, eller använd din talang till att utveckla nya kreativa strategier för marknadsföring. Hos oss finns många arbetsfält som väntar på att du ska upptäcka dem.

Självklart vill vi bygga en långsiktig yrkesrelation med dig. Därför erbjuder vi bra villkor.

Jobba hos oss och utnyttja alla möjligheter som ett globalt företag erbjuder.

Hitta din plats

moget eller nystartat

Bosch erbjuder fyra affärsenheter med över 20 funktionsområden – från startupföretag till storföretagsstrukturer

globalt eller lokalt

cirka 440 dotterbolag och regionala bolag i omkring 60 länder

team med mångfald

Mer än 150 nationaliteter, kvinnor och män i olika åldrar och med olika kunskaper arbetar hos Bosch.

Jobba utomlands med Bosch

När Boschs anställda flyttar till ett annat land är de inte ensamma. Läs om hur vi hjälper dig före, under och efter ditt uppdrag. Vårt supportsystem:

Innan du reser

Vi diskuterar alla villkor och organisatoriska frågor kopplade till din utlandsvistelse, dessutom finns möjligheten till en förberedande resa till värdlandet. Språkkurser, interkulturell träning och introduktionsseminarier hjälper dig att komma igång rätt. Och självklart hjälper vi dig och din familj med flytten.

Under vistelsen

Du får en mentor – en erfaren chef – som stöttar dig under vistelsen. Vi hjälper dig också att integreras snabbare, exempelvis med särskilda workshops. Vår företagskultur genomsyrar oss alla oavsett var vi finns i världen. Så du kommer att känna dig som hemma överallt.

När du återvänder

Vi hjälper också dig och din familj när du återvänder till ditt hemland. Vi hjälper dig att planera och organisera flytten, och du erbjuds integreringsseminarier och andra aktiviteter. Din mentor hjälper dig gärna i den här fasen.

Tre personer framför en stor bildskärm hos Bosch i Renningen

Arbetsfält

Omvandla dina idéer till användbar teknik. Med oss får du chansen att höja livskvaliteten världen över oavsett område – mobilitetslösningar, konsumentprodukter, industriell teknik eller energi- och byggnadsteknik.

Dela på: