Hoppa till huvudinnehåll
Bosch i Sverige
Lediga tjänster

Forma framtiden med oss

Vi söker personer som vill omsätta sina idéer till innovativa tekniker och lösningar. Läs om våra lediga tjänster och gå med i vårt team.

Din ansökning är bara några steg bort

Få tips för ansökningen och rekryteringsprocessen. Vi visar dig vad nästa steg är.

Ansök i fyra steg
Hitta en ledig tjänst online

1. Finn rätt jobb

1. Finn rätt jobb

För att du ska vara uppdaterad med den senaste informationen från oss, uppdaterar vi kontinuerligt våra lediga jobb. Påbörja din sökning genom att välja ett eller flera kriterier som är viktiga för dig eller skriv in nyckelord i sökfunktionen. Klicka på kriterier för att välja dem (flera val är möjliga).

Nästa steg:
Dina sökresultat kommer därefter att visas. Klicka på specifika sökresultat för att läsa mer om dem. Du hittar därefter fler detaljer om jobbet och information om den specifika arbetsplatsen. Skulle du vara intresserad av jobbet, ansök genom att klicka på knappen "Ansök nu". Du kommer att vidarebefordras till vårt externa ansökningssystem.

Tidsåtgång:
5-10 minuter

Hitta en ledig tjänst online
Ansök direkt på din lokala webbplats

2. Ansök direkt online

2. Ansök direkt online

Det finns olika sätt att skicka in din ansökan:

  • Ladda upp ditt CV
  • Ansöka med din LinkedIn- eller Indeedprofil
  • Fyll i din ansökan manuellt

Välj ett av alternativen för att skapa din ansökan på bara några minuter. Du har också möjlighet att bifoga ett brev.

Nästa steg:
När du har klickat på "Fortsätt" kan du bifoga fler filer till din ansökan. Enskilda filer bör inte vara större än 10 MB. Läs våra instruktioner för dataskydd. För att kunna ansöka måste du ha läst igenom dataskyddsdeklarationen och våra användarvillkor. Slutför din ansökan genom att klicka på "Skicka".

Tidsåtgång:
2-10 minuter

Ansök direkt på din lokala webbplats
Vi hör av oss till dig

3. När återkommer vi till dig?

3. När återkommer vi till dig?

Tack för ditt intresse för att jobba hos oss på Bosch. För att du ska vara säker på att vi har tagit emot din ansökan, skickar vi dig en bekräftelse inom några få minuter. E-posten kommer att innehålla en länk till din kandidatprofil, där du när som helst kan se status på din ansökan.

Nästa steg:
Vi ser fram emot att läsa igenom din ansökan. Vår ambition är att återkoppla till dig så snart som möjligt. Beroende på vilken typ av jobb, antal ansökningar, och arbetsbelastning kan tiden det tar att återkoppla variera.

Vi hör av oss till dig
Vi ser fram emot att träffa dig!

4. Tips inför din jobbintervju

4. Tips inför din jobbintervju

Grattis! Din ansökan imponerade på oss! Vi vill bjuda in dig att besöka oss på Bosch för att vi ska lära känna varandra och ha tillräckligt med tid att svara på alla dina frågor.

Naturligtvis ser vi fram emot att lära oss mer om dig. Kanske kan du fundera på några exempel på hur du hanterat olika situationer från dina tidigare jobb- elelr studieerfarenheter och berätta hur du föreställer dig din framtida utveckling hos Bosch.

Nästa steg:
Efter intervjun kommer vi att kontakta dig så snart vi har återkoppling att ge dig. För jobbområden med mycket känslig information kan en bakgrundskontroll komma att krävas.

Vi ser fram emot att träffa dig!
Välkommen ombord

5. Välkommen ombord

5. Välkommen ombord

Beslutet är fattat: Välkommen till ditt nya team! Ett anställningsavtal kommer att skrivas och din framtida chef kommer att kontakta dig före din första dag på jobbet.

Nästa steg:
De första dagarna på ett nytt jobb är viktiga - vi kommer att vägleda dig när du tar dina första steg.

Dina första dagar kommer att vara skräddarsydda efter din framtida position och arbetsplats. Du får en individuell introduktionsplan med en översikt över alla aktiviteter som är viktiga för dig när du påbörjar ditt nya arbete.

Naturligtvis krävs också en insats från dig. I vår agila miljö uppskattar vi dina tidigare erfarenheter och vi ser fram emot att lära av varandra.

Välkommen ombord

Kontakta Bosch

Vi ser fram emot att höra från dig.

Telefon

Skicka meddelande

Chatta med oss!

Har du några frågor eller förslag? Välkommen att chatta med oss helgfria vardagar 08.00-17.00.
 Lediga tjänster

Våra globala jobbmöjligheter

Bosch är ett globalt varumärke – du kan förverkliga dina karriärplaner med oss överallt i världen. Hitta lediga tjänster på olika platser i världen och hitta en tjänst som passar dig.

Dela på: