Hoppa till huvudinnehåll
Bosch i Sverige

Din tillväxt och utveckling

Vi vill växa tillsammans. Väx in i många roller, befattningar och möjligheter. Work #LikeABosch

En medarbetare poserar framför en displayhylla, full av kepsar med Bosch-relaterade tryck på dem som Work #LikeABosch.

Hos Bosch utvecklas du.

Vi har format nya marknader och ny teknik i över 130 år. Lär dig att förändras, växa och skapa precis som vi – för utvecklingen är gränslös.

Vi vill utveckla hela dig, inte bara under arbetstid. För livet handlar om balans. Vi har gott om stöd för din professionella och personliga utveckling under arbetstid, och enormt många kostnadsfria och betalda kurser öppna för alla. På Bosch Training Centre finns hela skalan med branschledande utbildningar för alla medarbetare – från ”Artificiell intelligens” och ”Brainstorming” till ”Samarbete”. Inlärning när som helst och var som helst med våra kostnadsfria licenser för onlinekurser från världsledande lärosäten. Och som pricken över i erbjuder vi också ekonomiskt stöd till din och din familjs utbildning.

Vårt företagsuniversitet! Här lär du dig om framtidens tekniker, innovativa metoder och ledarskap som hjälper dig att utvecklas och hitta din plats hos Bosch. Lär dig av Boschs och andra experter från hela världen i en ändamålsenlig och professionell akademisk miljö. Det kan röra sig om ledningsprogram, masterprogram, nationella och internationella seminarier, konferenser och kvällspresentationer samt forum för internationell kunskapsöverföring – alla fokuserar på dig och din egen upptäcksresa.

Vi är ett globalt företag och behöver därför ett globalt och utåtriktat team med stor självkänsla. I över 100 år har vi skickat ut medarbetare i hela världen med komplett stöd – även för familjemedlemmar. Vi ser till att du och din familj är väl förberedda med guidate turer, språkkurser och interkulturella utbildningar. Vi finns bakom dig när du kliver in i ett nytt land. Vi ger dig personligt stöd, introduktion och lokalt mentorskap. Du får också hjälp i god tid att återvända och integrera dig på nytt när du kommer hem.

Ett företag med historia och ett jobb med en framtid.

Vi kan bara utforma morgondagen genom att bygga vidare på vår gemensamma historia. 1886 grundade Robert Bosch en ”verkstad för precisionsmekanik och elteknik” i Stuttgart. Det blev startskottet för ett globalt företag. Redan från början formades vi av innovation och socialt engagemang. Vi återuppfinner och omformar verksamheten hela tiden, men fundamentet är detsamma.

Hitta din plats hos Bosch

Ett globalt företag med många arbetssätt och platser att upptäcka. En global företagskultur eller startupenergi, sittsäckar eller konferensrum, formellt eller flexibelt. Vi finns här både när du befordras och när du byter tjänst.

Grow with Bosch – en överblick

Väletablerad och erfaren arbetsgivare med lång historia

Massor med utbildningsmöjligheter

Utveckla framtidens kompetens

Olika karriärvägar i ett och samma företag

Internationella uppdrag och samarbeten

Professionell talangutveckling

kul på jobbet

Work #LikeABosch – ansök nu

Dela på: