Hoppa till huvudinnehåll
Bosch i Sverige

Din tillväxt och utveckling

Vi vill växa tillsammans. Väx in i många roller, befattningar och möjligheter. Work #LikeABosch

En medarbetare poserar framför en displayhylla, full av kepsar med Bosch-relaterade tryck på dem som Work #LikeABosch.

Hos Bosch utvecklas du.

Vi har format nya marknader och ny teknik i över 130 år. Lär dig att förändras, växa och skapa precis som vi – för utvecklingen är gränslös.

Mer än ett arbete

Vi vill utveckla hela dig, inte bara under arbetstid. För livet handlar om balans. Vi har gott om stöd för din professionella och personliga utveckling under arbetstid, och enormt många kostnadsfria och betalda kurser öppna för alla. På Bosch Training Centre finns hela skalan med branschledande utbildningar för alla medarbetare – från ”Artificiell intelligens” och ”Brainstorming” till ”Samarbete”. Inlärning när som helst och var som helst med våra kostnadsfria licenser för onlinekurser från världsledande lärosäten. Och som pricken över i erbjuder vi också ekonomiskt stöd till din och din familjs utbildning.

Robert Bosch College

Vårt företagsuniversitet! Här lär du dig om framtidens tekniker, innovativa metoder och ledarskap som hjälper dig att utvecklas och hitta din plats hos Bosch. Lär dig av Boschs och andra experter från hela världen i en ändamålsenlig och professionell akademisk miljö. Det kan röra sig om ledningsprogram, masterprogram, nationella och internationella seminarier, konferenser och kvällspresentationer samt forum för internationell kunskapsöverföring – alla fokuserar på dig och din egen upptäcksresa.

Följ med oss utomlands

Vi är ett globalt företag och behöver därför ett globalt och utåtriktat team med stor självkänsla. I över 100 år har vi skickat ut medarbetare i hela världen med komplett stöd – även för familjemedlemmar. Vi ser till att du och din familj är väl förberedda med guidate turer, språkkurser och interkulturella utbildningar. Vi finns bakom dig när du kliver in i ett nytt land. Vi ger dig personligt stöd, introduktion och lokalt mentorskap. Du får också hjälp i god tid att återvända och integrera dig på nytt när du kommer hem.

Vår historia – framtidens fundament

Ett företag med historia och ett jobb med en framtid.

Vi kan bara utforma morgondagen genom att bygga vidare på vår gemensamma historia. 1886 grundade Robert Bosch en ”verkstad för precisionsmekanik och elteknik” i Stuttgart. Det blev startskottet för ett globalt företag. Redan från början formades vi av innovation och socialt engagemang. Vi återuppfinner och omformar verksamheten hela tiden, men fundamentet är detsamma.

Hitta din plats hos Bosch

Ett globalt företag med många arbetssätt och platser att upptäcka. En global företagskultur eller startupenergi, sittsäckar eller konferensrum, formellt eller flexibelt. Vi finns här både när du befordras och när du byter tjänst.

En deltagare i hackartävlingen ”Bosch Connected Experience” i Berlin arbetar på sin laptop med ryggen mot kameran. Han bär en grå mössa med texten #LikeABosch.

Din utveckling

Din utveckling

Vårt företag bygger på upptäckter. Vi vill att alla medarbetare ska blomstra och själv hitta nya vägar. Det ger dig energi och oss inspiration. Med våra standardiserade processer och verktyg skapar vi bättre utbildningar, intressantare uppgifter och livslångt lärande. I slutänden får vi ett innovativare team.

  • Vi är transparenta med kompetenshantering och kan se både dina styrkor och dina möjligheter.
  • Regelbundna möten med chefer och teamet hjälper dig att planera framtiden både professionellt och privat.
  • I ”MyDevelopment” hittar du möjligheter för personlig utveckling – från nätverksbyggande och handledning till direkta kurser.
  • I våra ”talangpooler” förbereder vi experter och chefer för kommande arbetsuppgifter. De flesta cheferna utvecklas inom Bosch. Det innebär möjligheter för dig att växa – bortom affärsområden, funktioner eller geografiska platser.

Grow with Bosch – din utveckling
Två Bosch-medarbetare, en man och en kvinna, sitter i en soffa och småpratar. Kvinnan håller i en laptop. Båda har t-tröjor med trycket ”#LikeABosch”.

Diversifierade karriärer

Diversifierade karriärer

Nya inriktningar, otaliga roller, nästan hur många team som helst och fascinerande projekt. För Bosch är variation livets krydda. Utvecklas på riktigt med oss – som expert, chef, i agila team eller projekt, nya funktionsområden, nya platser eller nya länder. Många vägar ligger öppna för dig och du kan själv staka ut din karriär. Vart du än väljer att gå så hjälper vi dig att komma fram.

Grow with Bosch – diversifierade karriärer
En grupp människor står runt ett bord, skrattar och arbetar tillsammans på olika uppgifter i hackartävlingen ”Bosch Connected Experience”. Bordet är fyllt med anteckningar, färgglada klisterlappar, pennor och en laptop. I bakgrunden står andra deltagare vid anslagstavlor med olika projektposters.

Personer och projekt

Personer och projekt

Vi säger att vi formar morgondagen och vi menar det. Det kan röra globala megatrender eller spjutspetstekniker för en uppkopplad värld. Vi kanske jobbar tillsammans i en agil startupmiljö eller i stabila och väl etablerade företagsstrukturer. Vi når nya milstolpar och förändrar liv oavsett vad vi jobbar med och hur.

Grow with Bosch – personer och projekt

Grow with Bosch – en överblick

Icon welcome

Väletablerad och erfaren arbetsgivare med lång historia

Icon development

Massor med utbildningsmöjligheter

Icon gears-interlocked-arrow

Utveckla framtidens kompetens

Icon team-signpost

Olika karriärvägar i ett och samma företag

Icon World-Paperplane

Internationella uppdrag och samarbeten

Icon chart line

Professionell talangutveckling

Två medarbetare spelar på ett fotbollsbord med en Bosch Rexroth APAS assistansrobot.

Work #LikeABosch – ansök nu

Dela på: