Hoppa till huvudinnehåll
Bosch i Sverige

Arbetsområden

Upptäck en mängd jobbmöjligheter och hitta ditt drömjobb inom olika fokusområden, affärssektorer och anläggningar i världen.

Passar alla perfekt: Våra fokusområden

Vi är på väg att bli ett världsledande företag inom Internet of Things. Se inom vilka andra områden vi utvecklar banbrytande lösningar.

Forskning

Forskning

I sektorn Research and Advance Engineering ser du hur dina idéer direkt påverkar produkterna. Utveckla innovativa lösningar för företag och kunder som också innebär högre effektivitet, kvalitet och tillförlitlighet. I våra egna forskningscentrum, hittar du all utrustning för att hitta nya idéer och ta vara på vår innovationskraft.

Engineering

Engineering

Kraven på elektriska och elektroniska system (EE-system) i moderna fordon ökar hela tiden. När antalet system i fordonsnätverket ökar måste också datahanteringen fungera tillförlitligt.

På Bosch Engineering skapar du nya mobilitetslösningar och ökar drivlinans effektivitet och förarkomforten i dagens fordon.

Internet of Things

Internet of Things

Internet of Things erbjuder otaliga möjligheter och påverkar vår tillvaro på ett nästan obegränsat antal sätt – exempelvis mobilitet, energi, tillverkning, hälsa, hem och byggnadsteknik. Därför är nästan varannan befattning på Bosch knuten till programvara och programmering och metoder för att förbättra dem.

Hjälp oss att flytta fram positionerna för Internet of Things med smartare produkter och etablera helt nya teknologier.

Tillverkning

Tillverkning

Med våra Industri 4.0-lösningar för uppkopplad tillverkning optimerar vi produktions- och logistikprocesser. Vi utvecklar lösningar som låter maskiner kommunicera varandra. Det både förkortar produktionstiden och ökar säkerheten. Genom insamling, visualisering och analys av maskin-, process- och sensordata kan du hjälpa oss öppna dörren till en ny värld av möjligheter.

Funktionsområden för konstruktion, programvara och IT

Från tillämpningskonstruktion och produktion till maskinvara, IT och programvara – med oss kan du omsätta framtidsvisioner till meningsfull teknik som är "Invented for life."

Våra områden inom ekonomi m.m.

Från redovisning och logistik till marknadsföring och försäljning – många dörrar står öppna för dig. Upptäck alla jobbmöjligheter hos Bosch.

Fyra affärssektorer med samma mål – skapa framtiden

Bosch är ett ledande teknik- och tjänsteföretag. Se hur du kan uppnå nya tekniska milstolpar.

Upptäck din nya arbetsplats

Se dig om i grannskapet innan du börjar på ditt nya jobb.

Bli en i teamet – LikeABosch-skådespelaren Shawn och hans vänner välkomnar sökande med en banderoll.

Våra globala jobbmöjligheter

Bosch är ett globalt varumärke – du kan förverkliga dina karriärplaner med oss överallt i världen. Hitta lediga tjänster på olika platser i världen och hitta en tjänst som passar dig.

Två medarbetare spelar på ett fotbollsbord med en Bosch Rexroth APAS assistansrobot.

Work #LikeABosch – ansök nu

Dela på: