Hoppa till huvudinnehåll
Bosch i Sverige

Vår kultur och våra fördelar

Njut lite mer. Upptäck fördelarna med en god balans mellan privatliv, arbetsliv och belöningar. Work #LikeABosch

Shawn i ett uppkopplat hus, allting hänger ihop

Ditt jobb på Bosch matchar din livsstil.

Alla har egna fokus i livet. Det kan vara nya yrkesutmatningar, utbildning och utveckling eller mer tid för familj, vänner och hobbyer. Vi är flexibla oavsett vilka dina mål är. Vi hittar balansen.

Arbeta flexibelt

Archimedes fick en av sina största snilleblixtar i badet. Vi vet att idéer kan dyka upp var som helst. Med våra flexibla arbetsupplägg kan du arbeta på ett som passar dig, projektet och teamet. Även dem med chefsansvar kan anpassa arbetet till tillvaron, istället för tvärtom.

Arbete och familj

Arbete handlar inte bara om dig. Det handlar om dem du lever med, älskar och skyddar. Om du ska sköta saker på jobbet måste vi hjälpa dig att ta hand om dina nära och kära.

  • Flexibla arbetstider för föräldrar på många olika platser. Och vi arrangerar nätverk med andra föräldrar i forumet family@bosch.
  • Om du arbetar utomlands hjälper vi din partner med jobbsökande, guidade turer, språkkurser och utbildningsbidrag.
  • Vårdar du släktingar erbjuder vi både kortsiktiga och långsiktiga lösningar, exempelvis deltidsarbete.

Hälsa och välbefinnande

Du är viktig och ditt välbefinnande spelar roll. Bara om du är nöjd, frisk och har balans i tillvaron kan vi tillsammans nå våra mål. De flesta av våra initiativ – som utvecklats tillsammans med ledande specialister – är helt kostnadsfria och gynnar både dig och oss. Det finns många möjligheter till förebyggande vård, programmet Befit för fysisk och psykisk hälsa och åtgärder från arbetsplatsutformning till en integrerad återgång till arbetet. Vi hjälper gärna var och en med mental hälsa, hälsosam mat och skapar en djärv, balanserad och robust arbetsmiljö.

Kultur, idrott och fritid

Arbete kräver mycket av oss. Om du vill uppnå en hälsosam balans behöver du tillföra en hel del. Vi har en mängd kurser, klubbar och evenemang för hälsa och näring som fyller på Bosch-tillvaron med lite inspiration och glädje.

På Bosch firar vi med dig i centrum

Våra medarbetare gör oss framgångsrika. Därför belönar vi dina bidrag med konkurrenskraftiga lönepaket, lockande förmåner, vinstdelning och uppriktiga tack. Vår framgång är din framgång. Vi firar tillsammans.

Över hundra deltagare i ”Working Out Loud”-konferensen ler mot kameran, lyfter armarna och är fyllda av glädje.

Utmärkelser och belöningar

Vi njuter av arbetet men även av belöningarna. Varje medarbetare är viktig. Därför erbjuder vi en attraktiv grundlön, och vi jämför oss löpande med resten av marknaden. Vi tar hänsyn till varje medarbetares individuella prestationer, specifika roller och expertkunskaper. Vårt gemensamma bidrag till företagets framgång belönas med resultatbaserade bonusar. Prestationer i toppklass förtjänar löner i toppklass. Du får också ett komplett paket med förmåner som bara en stor global aktör kan erbjuda.

Två deltagare i hackartävlingen ”Bosch Connected Experience” i Berlin hoppar i ett stort bollhav.

Kulturen hos Bosch

”'We are Bosch' uttrycker kort och koncist vår företagsidentitet. Vi vill lämna bestående avtryck i världen – med ett unikt och fantastiskt team.” (Volkmar Denner, styrelseordförande)

Att arbeta på Bosch innebär att hålla ihop och följa en tydlig mission, med tydligt fokus och tydliga värderingar att leva efter. We are Bosch.
Vi arbetar hårt för våra kunder och samhället, men också för att skapa en blomstrande och mänsklig kultur. Det kräver ett djärvt och självsäkert ledarskap, toppmodern teknik och mycket plats för nätverksbyggande och lärande. Vi är flexibla och ger dig stöd, oavsett vilka dina mål är.

Enjoy with Bosch – en överblick

Icon moneybag-currency

Attraktiva förmåner

Icon promotion frame

Många olika fördelar och förmåner

Icon first-aid-cross

Heltäckande hälsovård med ”Befit”

Icon scale

Bättre balans mellan arbete och privatliv

Icon health

Global och stark medarbetarbetarkultur

Icon connectivity

Medarbetarnätverk

Shawn sitter vid ett skrivbord på ett kontor.

Work #LikeABosch – ansök nu

Dela på: