Hoppa till huvudinnehåll
Bosch i Sverige

Samarbete och ledarskap hos Bosch

Vi vill inspirera varandra. Inspirera en bättre dag och morgondag genom att följa dina värderingar och skapa framtiden. Work #LikeABosch

Ett mångsidigt team av medarbetare poserar tillsammans i ett mötesrum fullt av efter att ha kul.

Vi på Bosch värdesätter värderingar

Alla är olika – och vi älskar det. Bli inspirerad av en plats där du kan vara dig själv och berikas av synsätten i vår globala gemenskap. Samarbete, öppenhet, respekt och förtroende – det är Bosch i ett nötskal.

Vi värdesätter våra värderingar. Vår kultur baseras på värderingarna hos grundaren Robert Bosch: ömsesidig respekt, ärlighet, öppenhet, förtroende, ansvar och fokus på lösningar. Vi lever som vi lär och vi är stolta över att vara en del av Bosch. Och Det är inte tomt prat. Vi inspirerar varandra på riktigt. Över 80 % av medarbetarna håller med, vilket undersökningar visar.

Vårt mål är att förbättra tillvaron och skapa en bättre värld – idag och imorgon. Strategin har många sidor, precis som våra medarbetare. Individualism innebär nya idéer och i slutänden ny teknik. Dela din kunskap och erfarenhet hela världen med det enorma nätverket av kollegor hos Bosch. Utbyt idéer och lär av varandra – i medarbetarnätverk, globala projekt eller på fritiden.

Våra alumner ger också bra stöd och inspirerar. Via ”Bosch Management Support” utbyter vi erfarenheter och kunskaper med seniora experter som gått i pension.
Mångsidighet är vårt recept för framgång och detta är väl förankrat i företagskulturen.

Vi utövar ett nytt ledarskap. Vi på Bosch är övertygade om att alla har en ledarroll. We LEAD Bosch, med andra ord. Ledarskap har för oss tre delar: Alla medarbetare leder sig själva. Många leder också ett team, ett projekt eller ett fält. Tillsammans leder var och en av oss företaget. Vårt ledarskap och vårt samarbete har sammanfattats i de tio principerna ”We LEAD Bosch”. Vår vision: Alla medarbetare bidrar med expertis och passion och gör insatser som gynnar Bosch, i linje med vår mission ”Invented for Life”. Njuta av arbetet, tillföra expertkunskaper till organisationen och samtidigt växa som person och som team, och alltid nå toppresultat – med dig i förarsätet.

Bosch förändrar liv

Vi älskar vårt företag och vi älskar miljön. Vi baseras på en ideell stiftelse och uppfinner teknik för livet, samtidigt som vi stöttar sociala och miljörelaterade projekt. Lämna varaktiga fotavtryck i världen med innovativa, gynnsamma och smarta lösningar.

Inspire with Bosch – en överblick

Långsiktiga värderingar

Konkret mångsidighet

Stöttande chefer

Finansiellt oberoende och socialt ansvarstagande

Stark hållbarhetsstrategi

Drivkraft för innovationer

kul på jobbet

Work #LikeABosch – ansök nu

Dela på: