Hoppa till huvudinnehåll
Bosch i Sverige

Samarbete och ledarskap hos Bosch

Vi vill inspirera varandra. Inspirera en bättre dag och morgondag genom att följa dina värderingar och skapa framtiden. Work #LikeABosch

Ett mångsidigt team av medarbetare poserar tillsammans i ett mötesrum fullt av efter att ha kul.

Vi på Bosch värdesätter värderingar

Alla är olika – och vi älskar det. Bli inspirerad av en plats där du kan vara dig själv och berikas av synsätten i vår globala gemenskap. Samarbete, öppenhet, respekt och förtroende – det är Bosch i ett nötskal.

Våra värderingar

Vi värdesätter våra värderingar. Vår kultur baseras på värderingarna hos grundaren Robert Bosch: ömsesidig respekt, ärlighet, öppenhet, förtroende, ansvar och fokus på lösningar. Vi lever som vi lär och vi är stolta över att vara en del av Bosch. Och Det är inte tomt prat. Vi inspirerar varandra på riktigt. Över 80 % av medarbetarna håller med, vilket undersökningar visar.

Vår mångfald

Vårt mål är att förbättra tillvaron och skapa en bättre värld – idag och imorgon. Strategin har många sidor, precis som våra medarbetare. Individualism innebär nya idéer och i slutänden ny teknik. Dela din kunskap och erfarenhet hela världen med det enorma nätverket av kollegor hos Bosch. Utbyt idéer och lär av varandra – i medarbetarnätverk, globala projekt eller på fritiden.

Våra alumner ger också bra stöd och inspirerar. Via ”Bosch Management Support” utbyter vi erfarenheter och kunskaper med seniora experter som gått i pension.
Mångsidighet är vårt recept för framgång och detta är väl förankrat i företagskulturen.

Vårt ledarskap

Vi utövar ett nytt ledarskap. Vi på Bosch är övertygade om att alla har en ledarroll. We LEAD Bosch, med andra ord. Ledarskap har för oss tre delar: Alla medarbetare leder sig själva. Många leder också ett team, ett projekt eller ett fält. Tillsammans leder var och en av oss företaget. Vårt ledarskap och vårt samarbete har sammanfattats i de tio principerna ”We LEAD Bosch”. Vår vision: Alla medarbetare bidrar med expertis och passion och gör insatser som gynnar Bosch, i linje med vår mission ”Invented for Life”. Njuta av arbetet, tillföra expertkunskaper till organisationen och samtidigt växa som person och som team, och alltid nå toppresultat – med dig i förarsätet.

Bosch förändrar liv

Vi älskar vårt företag och vi älskar miljön. Vi baseras på en ideell stiftelse och uppfinner teknik för livet, samtidigt som vi stöttar sociala och miljörelaterade projekt. Lämna varaktiga fotavtryck i världen med innovativa, gynnsamma och smarta lösningar.

Bosch på väg mot kolneutralitet

Hållbarhet hos Bosch

Hållbarhet hos Bosch

Vi strävar efter att utveckla ”teknik för livet”. Vårt engagemang för hållbarhet och långsiktighet finns djupt i vårt DNA. Över 400 av våra anläggningar är redan idag CO₂-neutrala – men vi vill göra ännu mer för att minska vår miljöpåverkan. Vi vill leda klimatförändringen och fingranskar CO₂-avtrycket hos våra produkter, inköpta varor och logistikkedjor. Och vi stöttar varje enskild medarbetare på deras egen väg till en hållbar livsstil.

Bosch på väg mot kolneutralitet
Robert Bosch Stiftung

Bosch Foundation – vår bas

Bosch Foundation – vår bas

Vi fokuserar på missionen genom att vara oberoende av yttre press och fokusera på att skapa teknik som utökar och förbättrar tillvaron för andra människor. Som GmbH är vi fristående från aktiemarknaden, och 92 % av företagets aktier ägs av den ideella stiftelsen Robert Bosch Foundation. Via dem går företagets överskott till sociala projekt och organisationer inom forskning, hälsa, utbildning och annan samhällsnytta. Våra framgångar gör tydlig skillnad omvärlden och inspirerar oss att skapa, uppfinna och förbättra världen ännu mer.

Robert Bosch Stiftung
Bosch i Renningen

Invented for Life

Invented for Life

I över 100 år har vi med snilleblixtar, pådrivare, tänkare, pionjärer och problemlösare sökt efter ständigt nya och spännande utmaningar som berikar tillvaron. Några höjdpunkter:

  • Världens första helautomatiska och förarlösa parkeringsteknik.
  • Snabbtest för Covid-19 med tillförlitliga resultat, hög säkerhet och hög precision på bara 39 minuter.
  • Senast 2025 ska alla elektroniska Bosch-produkter ha inbyggd AI

Vår moderna, luftiga och inspirerande arbetsmiljö är utformad för att främja samarbete, lagarbete och disruptiva innovationer. Kom in och hitta en plats för lärande tillsammans, nätverksbygge, tankefrihet och ett fantastiskt team som tillsammans förändrar liv.

Bosch i Renningen

Inspire with Bosch – en överblick

Icon jewel

Långsiktiga värderingar

Icon user-arrows-heart

Konkret mångsidighet

Icon watering-can

Stöttande chefer

Icon global-entrepreneur

Finansiellt oberoende och socialt ansvarstagande

Icon leaf-simple

Stark hållbarhetsstrategi

Icon box-lightbulb

Drivkraft för innovationer

Två medarbetare spelar på ett fotbollsbord med en Bosch Rexroth APAS assistansrobot.

Work #LikeABosch – ansök nu

Dela på: